پيام دوستان
+
لقمان حكيم فرمودند: هزار حكمت اموختم و از ان چهارصد برگزيدم واز ان چهارصد هشت كلمه انتخاب كردم كه جامع همه كمالات است وان هشت كلمه اين است : دو چيز را هيچگاه و هرگز فراموش نكن خدا را و مرگ را دوچيز را هميشه و هر لحظه فراموش كن به كسي خوبي كردي كسي به تو بدي كرد

واما چهار كلمه ديگر :
به مجلسي وارد شدي زبان نگه دار
به كوي وبرزن و خانه اي وارد شدي چشم نگه دار
به سفره اي وارد شدي شكم نگه دار
به نماز ايستادي دل نگهدار
+
پس اى عزيز، نام نيک را از خداوند بخواه. قلوب مردم را از صاحب قلب خواهش کن با تو باشد. تو کار را براى خدا بکن، خداوند علاوه بر کرامتهاى اخروى و نعمتهاى آن عالم در همين عالم هم به تو کرامتها مىکند، تو را محبوب مىنمايد، موقعيت تو را در قلوب زياد مىکند، تو را در دو دنيا سر بلند مىفرمايد. ولى اگر بتوانى با مجاهده و زحمت قلب خود را از اين حب هم بکلى خالص نما...

نکته هاي معنوي
98/6/6
حب و بغض مردم ضعيف، شهرت و اسم نزد بندگان ناچيز، چه فايدهاى دارد. فرضا فايده داشته باشد، يک فايده ناچيز جزئى چند روزه است. ممکن است اين حب عاقبت کار انسان را به ريا برساند و خداى نخواسته آدم را مشرک و منافق و کافر کند، اگر در اين عالم رسوا نشود، در آن عالم در محضر عدل ربوبى پيش بندگان صالح خدا و انبياء عظام او و ملائکه مقربين رسوا شود، سرافکنده گردد، بيچاره شود. رسوايى آن روز را نمىدانى ...
+
[تلگرام]
بهش گفتن: آقا ابراهيم! چرا جبهه رو ول نميکني بياي ديدار امام خميني؟ گفت: ما امام رو براي اطاعت ميخواهيم، نه براي تماشا..
شهيد ابراهيم هادي

زمزمه نسيم
97/9/29
+
[تلگرام]
#حديث_متني
دنيا در نظر مردان خدا
مرحوم علاّمه مجلسي رحمة اللّه تعالي عليه، به نقل از يكي از اصحاب امام جعفر صادق عليه السلام به نام محمّد بن سنان حكايت كند: از حضرت صادق آل محمّد صلوات اللّه عليهم شنيدم، كه در جمع اصحاب خود ميفرمود: روزي شخصي به محضر مبارك #پيامبر_اکرم صلّي اللّه عليه و آله وارد شد، در حالي كه حضرت روي حصيري دراز كشيده بود و سر مبارك خود را بر بالشي از ليف خرما نهاده بود و استراحت ميكرد. همين كه پيامبر خدا صلّي اللّه عليه و آله، متوجّه ورود آن شخص گرديد، از جاي خويش بلند شد و نشست و خواست دستي بر صورت و بدن خود بكشد كه آن شخص مشاهده كرد كه حصير بر بدن مبارك حضرت و نخهاي ليف بر صورت نورانيش اثر گذاشته است.
با خود گفت: قيصر و كسري روي پارچههاي ابريشمي و مخمل ميخوابند و هنوز به اين زندگي تشريفاتي كه دارند راضي و قانع نيستند، ولي شما با اين مقام والا و عظيم بر روي حصير مينشيني و بر ليف خرما ميخوابي؟! و چون رسول خدا صلّي اللّه عليه و آله، متوجّه افكار آن شخص شد، او را مخاطب قرار داد و فرمود: توجّه داشته باش كه ما از آنها بهتر و برتريم. به خدا قسم! ما با دنيا و اشياء آن رابطه اي نداريم.
چون مَثَل ما در اين دنيا همانند سواره اي است كه بر درختي سايه دار عبور كند، سپس جهت استراحت كنار آن درخت فرود آيد و زير سايه اش بنشيند؛ و چون به مقدار كافي استراحت كرد آن را رها كند و به دنبال مقصد خويش به راه افتد.
بحارالا نوار: ج ، ص ، ح
@kalemotayeb
زمزمه نسيم
97/9/29
+
دوستان يک سوال مطرح ميکنم لطفا نظرتون رو بديد. سوالاتي که (فقط خدا) مطرح ميکنه يقينا خودش جوابش رو ميدونه و قصدش شبهه افکنيه. خيلي از دوستان هم اينجا جوابهاي مستدل دارند و خود من منابع زيادي دارم که ميتونم جوابش رو بدم. ولي همه ميدونيد که با آدم مغرض نبايد بحث کرد. اگر دوستان مايلند بحثها جواب داده بشه جواب ميديم وگرنه از ايشون بخوايم محترمانه دست از تبليغات ضد دينش برداره
*خاطره*
97/6/27
سلام در پيام جناب دوراز يار عزيز پاسخ مفصل درج كرده ام.چون طولاني ست لطفا دوستان به آن مراجعه كنند . بنده هم عوامم و لينك گذاشتن نمي دانم والا جسارت نمي كردم به دوستان براي مراجعه .
+
در مناظره سيد شرف الدين موسوي (صاحب کتاب المراجعات) (عالم شيعه) که با رئيس دانشگاه الازهر (سني) در مورد مباحث شيعه و سني مناظره ميکردند، صبر و حوصله و احترامي ويژه را ميبينيم. ولي (فقط خدا) مدام شبهه پشت شبهه مطرح ميکند و خصوصيت اول مناظره (يعني صبر و تأمل و مهلت پاسخ دادن) را ندارد.
هما بانو
97/6/27
+
بياد ان حاضر منتظر

اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ علَيهِ و عَلي آبائِهِ فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ
سَاعَةٍ وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلًا وَ
عَيْناً